donderdag 5 april 2012

Parijs-Roubaix 2012: voorbeschouwing favorieten

6 paar benen om in het oog te houdenBron: bloggen.be
Kasseien, bakstenen en bakvissen
Voor de Ronde Van Vlaanderen moest je tot 10 kunnen tellen om de favorieten te kennen. Voor Parijs Roubaix nog maar tot 6. Tel even mee.



1 superfavoriet
De populariteit van Tom Boonen staat weer op een ongekende hoogte. Een kassei van Parijs-Roubaix zou de kers op de voorjaarstaart worden.
1 afwezige
De rollen voor de kleine Cancellara staan klaar
Bron: Wielerg@k
Het is een slechte week voor de vrouwelijke fans van Fabian Cancellara. Eerst valt hij in de Ronde Van Vlaanderen en breekt hij zijn aanbeden sleutelbeen. Met de weg waarop hij neerkwam zou het nog slechter gesteld zijn, volgens geruchten die Cancellara zelf verspreidt. Eens in Bern maakte Fabian bekend dat hij een kind verwacht, bij zijn eigen vrouw dan nog. Dat valt al die smachtende fans zwaar op de maag. Ze zouden zo graag zelf een klein Fabiannetje in hun buik wil koesteren.

1 Italiaans koppel
De heren Pippo Pozzato en Alessandro Ballan trokken in de Ronde Van Vlaanderen samen op pad. Dat is hen bevallen en ze plannen dat in Roubaix over te doen. Deze keer in alle intimiteit, zonder de bemoeienissen van Tom Boonen.
1 titelverdediger
Vansummeren werpt de
eerste huwelijkssteen
Bron: gva.be
Vorig jaar maakte hij zowat iedereen gek: Thor Hushovd, Fabian Cancellara, zijn vriendin Jasmine, zijn toekomstige schoonmoeder, mannelijke koersfreaks en romantisch zuchtende vrouwen. Johan Vansummeren won de kassei en smeet die als verlovingsring meteen naar zijn Jasmine. Voor het oog van de camera vroeg hij haar ten huwelijk na zijn onverwachte winst op de piste van Roubaix. Benieuwd naar zijn gedrag dit jaar.
De douches in de Vélodrome zijn verboden
terrein voor Michel Wuyts
Bron: 2.bp.blogspot.co
1 schandknaapje
Elke keer dat Sep Vanmarcke in beeld komt, wordt Michel Wuyts bloedgeil van deze kasseistamper. Wat ons betreft, mag Vanmarcke voor de overwinning gaan. Zolang het bij beschaafd tv-commentaar blijft. En zolang Wuyts na afloop niet mee gaat douchen met Sep.

1 blikje outsiders
Thor Hushovd is een schim van vorig jaar, voor Parijs-Roubaix lijkt hij niet klaar.  
Juan Antonio Flecha brak heel stom zijn hand en stond enkele weken aan de kant.  
Bjorn Leukemans leeft als een pater, maar in zijn knie zit water.  
Tjalingii presteerde vorig jaar goed, benieuwd wat hij dit jaar doet.  
Terpstra en Chavanel, zonder Boonen misschien wel.  
Michael Morkov kan het aan, als iedereen hem laat gaan.  
Taylor Phinney en Jens Debusschere zijn nog wat groen, winnen zien we ze pas over enkele jaren doen.
Lees ook:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten