donderdag 5 april 2012

Voorbeschouwing Parijs-Roubaix 2012 - Favorieten: Johan Vansummeren

"Shit", zien we Johan zeggen.
Maar toen had hij het haar al gevraagd.
Bron: amazonaws.com
Johan Vansummeren verbaasde vorig jaar vriend, vriendin en vijand door als eerste de Vélodrome binnen te rijden. Summie mocht een kassei de lucht insteken en was zodanig van zijn melk dat hij Jasmine terstond ten huwelijk vroeg. Achteraf bekeken beklaagt hij het zich, aangezien men meer belangstelling toonde voor zijn huwelijksaanvraag dan voor zijn klassiekerwinst. En zo is 't ook nooit goed.
Johan Vansummeren wint Parijs-Roubaix
De weg richting Roubaix moeten ze hem alleszins niet meer leren kennen. Summie kent de kassiestroken door en door, wat hij vorig jaar met zijn winst extra in het stof zette. De weg naar Jasmine's hart kent hij ook door en door, wat hij vorig jaar eveneens extra in het stof zette.


Johan Vansummeren wint Parijs-Roubaix niet
De anderen zullen geen twee keer op rij zo lomp zijn om Vansummeren een al te grote voorgift te geven. Bovendien zal Thor Hushovd de achtervolging, genaamd "Fabian Cancellara" niet meer lam leggen, zoals vorig jaar. Niet enkel omdat Spartacus zijn Rondewonden likt, maar vooral omdat Johan en Thor geen ploegmaten meer zijn. Tenzij er meer is tussen die twee, maar dat kan enkel Jasmine Vangrieken ons vertellen. Of ze moest van niets afweten.
Rijdt Johan Sep eraf of omgekeerd?
Bron: hln.be
Summie zit met Seppie in dezelfde ploeg. De twee zullen wel niet tegen mekaar rijden, maar het is algemeen bekend dat Vanmarcke er maar al te graag zo snel mogelijk een lap op geeft. Als Vansummeren bijgevolg een kans wil maken, ontsnapt hij best al voor Troisvilles.
Een derde reden waarom Vansummeren Roubaix niet zal winnen, ligt nog meer voor de hand: hij kan Jasmine Vangrieken niet nog een keer ten huwelijk vragen. Hij kan haar wel vragen aan kinderen te beginnen, maar zeker in Vlaanderen is men nog niet klaar voor dergelijke televisie.


Lees ook:
Favorieten Parijs-Roubaix 2012
Dossier Parijs-Roubaix 2012
Twinterview met Jasmine Vangrieken

Geen opmerkingen:

Een reactie posten