zaterdag 14 januari 2012

De nieuwe outfit van Team Greenedge voor 2012

The Tour Down Under GreeEDGE team line up.
Bron: cyclingnews.com
Eén van de meest opmerkelijke nieuwkomers in het peloton, het Australische Team Greenedge, heeft vandaag zijn outfit wereldkundig gemaakt. Dat gebeurde net voor het startschot van de Tour Down Under. Qua planning konden de Aussies geen beter moment kiezen. Opvallend is ook dat de definitieve outfit toch wat anders is geworden dan de truitjes waarmee ze tot nog toe rondreden. En ze komen
Groene logica

Met een naam als "Greenedge" kom je best niet af met blauwe of rode truitjes, dat spreekt voor zich. De ontwerpers zijn dan ook aan de slag gegaan met de groene verf en hebben er een mooi resultaat mee neergezet. En om de Wielerg@k-fashionisto's tot dergelijke bekentenissen te bewegen, dient men doorgaans van heel ver te komen. Uit Australië, bijvoorbeeld. Alle lof dan ook voor de designers Down Under.

The GreenEDGE kit.
 Bron: cyclingnews.com
Gratis reclame
Bron: Roularta
Ook Sporza zal tevreden zijn met de outfit van het nieuwe Pro Tour-team. Of ze met de Belgische teams, Lotto-Belisol en Omega Pharma-Quick Step, aan tafel hebben gezeten, weten we niet. Maar dat er succesvolle onderhandelingen met Greenedge zijn geweest llijdt geen twijfel. De overschot van de Sporza-wielertruitjes werd gerecycleerd, met daarover een sticker van GreenEDGE.

En zo is Greenedge het zoveelste team met Belgische inslag. Het vaderland mag ons dankbaar zijn voor al dat inzicht. Geen dank!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten