woensdag 14 december 2011

De nieuwe outfit van Omega Pharma-Quick Step


http://www.wielerflits.nl/wielerpics/759OPQS2012.jpg

Na Lotto Belisol heeft die andere grote nieuwe Belgische wielerformatie, Omega Pharma-Quick Step, ook haar outfit voor het komende seizoen aan de pers voorgesteld. Meteen hadden wij de eerste rel tussen de twee ploegen in de smiezen.

Overschotjes


 http://1.nieuwsbladcdn.be/Assets/Images_Upload/2011/10/26/SPTDW769.jpg.h200.jpg
Maar laat ons eerst beginnen met de broekjes, want zelfs een blinde zal zien dat die "toevallig" van een camion moeten gevallen zijn. Een beetje wielerfan merkt meteen dat de nieuwe broekjes van OP-QS eigenlijk de overschot zijn van die van Léopard-Trek van vorig jaar. Aangezien die laatste ploeg uit het peloton verdwijnt, kunnen we het nog interpreteren als een schone geste naar de Belgen toe.

Witwaspraktijken
Wat echter alle verbeelding tart, zijn die afgewassen truitjes van Lefevres team. Want laat ons eerlijk zijn: ze zien eruit alsof ze al te vaak gewassen zijn geweest op 90°, waardoor bijna alle kleur eruit verdwenen is. Op wat flets lichtblauw na, dat voor de grootste geldschieter van de ploeg, Marc Coucke en zijn Omega Pharma, zou moeten staan.

... maar net op dàt punt hebben wij van Wielerg@k de deugnietenstreek van Lotto Belisol ontdekt. Zoals we immers al meldden, is er een link tussen de nieuwe outfit van Sergeants ploeg en Dash. Aangezien dat merk witter dan wit wast en de truitjes van OP-QS eruit zien als zwangere sneeuwhemels, is de conclusie snel getrokken.

Niet schoon van de mannen van Lotto Belisol. En dat dan nog in de kerstperiode. We mogen ons in 2012 dus opnieuw gaan opmaken voor rivaliteit tussen onze twee vaderlandse ploegen.

Het oordeel over de outfit zelf
Voor we het vergeten: 5 op 10 voor ontwerpkunsten en een 6 voor gezelligheid. Allerminst een wow-gevoel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten