woensdag 11 januari 2012

De nieuwe outfit van Garmin voor 2012

Bron: Roadbikereview
... en hier zijn we al opnieuw, nu met de nieuwe shirtjes van Garmin. Nog maar net op de wereld losgelaten en wij laten ons ongezouten oordeel ook alweer los. Van inspiratie is geen sprake bij de mannen van Garmin, van een probleem met de wasmachine des te meer.
Defecte wasmachine

2010
Bron: Gustavsport
De designverbeelding was duidelijk weer met verlof. Het truitje vloeit rechtstreeks voort uit dat van vorig jaar. Er is wat met de kleuren geschoven. En dan is er nog iets, maar dat is voor de mensen met een beter geheugen voor wielerkledij. Die ruiten onderaan komen bekend voor. Dat is het: iémand heeft de outfit van 2010 en 2011 samen in de wasmachine gegooid. Deze keer was er geen sabotage met waspoeder, maar raakten de truitjes verstrikt in de wastrommel. Het blauwe colletje van editie 2011 werd schandalig uitgerokken en de ruiten van editie 2010 samengeperst. 2010 + 2011 = 2012. Er zijn lelijkere mislukkingen uit de wasmachine tevoorschijn gekomen.
2011
Bron: Sport44Nieuw truitje, nieuwe naam

De outfit is niet het enige dat verandert bij Garmin in 2012. Ook de naam, voorheen Garmin-Cervélo, heeft een facelift ondergaan. Cervélo werd niet overboord gegooid, maar is een plaatsje gezakt in de sponsorhiërarchie. Het vrijgekomen stekje wordt dit jaar opgevuld door Barracuda. Een mooi staaltje van psychologische oorlogsvoering, trouwens. Garmin-Barracuda, het klinkt als een gewapende inval van de Grieken op het Turks gedeelte van Cyprus en zal alleen al daarom de tegenstanders angst inboezemen komend seizoen.


Johan Vansummeren hoopt ondertussen angstvallig dat zijn trouwkostuum en dat van zijn Jasmine niet in elkaar verstrikt geraken. Eén keer kan dat een vrij smaakvol resultaat opleveren. Maar de kans dat zoiets twee keer goed afloopt, is klein.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten