donderdag 15 maart 2012

Milaan San Remo 2012 - favorieten: wie wint zeker niet

Waar winnaars zijn, zijn er ook verliezers. In het kamp van BMC lopen er enkele rond. Het zit die ploeg van supersterren echt niet mee. Daarnaast is er nog een ongelukkige die zeer zeker de Primavera niet wint.





Greg Van Avermaet
Van Avermaet past zich aan aan het dolce farniente in Italië
Bron: desmond.yfrog.com
Al heel het voorjaar is hij de beste man van zijn ploeg. Steevast redt hij de meubelen van BMC. In de Strade Bianche deed hij iedereen pijn. Enkel Cancellara kreeg hij niet klein. Maar dat is heus geen oneer. Normaal gezien zou Greg er nu ook weer een lap op geven. Maar hij heeft plots ontdekt dat met de voetjes omhoog liggen in Italië heel aangenaam is. Waarom altijd dat haasten? Je krijgt er blaren van op je voeten. De blessure hindert Van Avermaet daning. Al de smeersels van de dokter helpen weinig. Wat valt er ook meer te verwachten van een ploegarts met de naam Max Testa. Hij zou beter heten Dr. Max Testa Maarweetnietofhethelpt.


Gilbert laat zich aftroeven door een lid van de Weight Watchers.
Bron: twittergilbert
Philippe Gilbert
Van Gilbert hebben we, op een puike nieuwe tijdrithelm na, nog niets moois gezien. Onzichtbaar in de Tour van Qatar, lek in de Omloop, nadien tandpijn, moeten lossen in de ploegentijdrit in de Tirreno en ten slotte een virusje gevangen. Bij BMC is er heel wat oplapwerk. Ook mentaal, want op training wordt Phille langs rechts voorbijgestoken door een wielertoerist op leeftijd met overgewicht. Dr. Max Testa Beternietmeer!

Thor Hushovd
Hushovd zou zich als een steen in de afdaling
van de Poggio storten, maar ligt nu zelf geveld
Bron: jonco48.com
Driemaal is scheepsrecht. Alle goede dingen bestaan uit drie. De heilige drievuldigheid. Vooraf hadden alle volgers al gevreesd dat de driehoeksverhouding tussen ploegmaats BMC parten zou spelen. Hushovd hield zich Noors stoer: "Ik ga Milaan-San Remo in de sprint winnen." Maar aan getallenlogica ontsnapt zelfs een Viking niet. Hushovd is de derde BMC'er die in de lappenmand ligt; hij is nu ook ziek. Ving hij misschien het virus van Gilbert? Dr. Max Testa Virustochnietuitopthor!


Juan Antonio Flecha
We kennen ook buiten BMC iemand die er altijd graag een lap op geeft. Onze vriend Juan Antonio Flecha wil altijd vechten. Blijkbaar ook op training, want tijdens een oefenritje raakt hij slaags met een automobilist. Flecha mispakte zich en brak zijn hand.


Lees ook:
Cancellara beste grindrijder in de Strade Bianche
Waarom het wat minder gaat met Gilbert
Flecha gaat zich te buiten aan verkeersaggressie
Dossier Milaan San Remo 2012


Geen opmerkingen:

Een reactie posten