dinsdag 8 mei 2012

Giro d'Italia 2012: de Denen lachen niet met het geval-Cavendish


Ook bij Delilah-Grace zorgde
de val voor de nodige traantjes.
Bron: humormood.com

Denen lachen niet met kinderverwaarlozing
De val van Cavendish gisteren zorgde voor heel wat commotie. Niet enkel bij wielerliefhebbers, maar ook bij de jeugdbescherming. Terecht, zo blijkt nu.

Het Britse tienerechtpaar Cav-Todd kan binnenkort de jeugdbescherming aan hun deur verwachten. De ene dag schreeuwt de jonge moeder uit volle borst en bijzonder vuilgebekt de dochter wakker. Gewoon omdat de papa een koerske wint.

Daags nadien rolt de papa met enkele andere mannen over de grond. De pas afgesneden door een Ferrari. 's Morgens was er een rouwmoment voor de betreurde Wouter Weylandt. Dan mag je toch verwachten dat de renners geleerd zijn. Koersen is gevaarlijk, doe dan niet te dwaas. Maar mensen zijn geneigd om steeds in dezelfde val te lopen. In dat opzicht geven we grif toe, dat we zeer menselijk zijn. Dus wat 's morgens uiterst ingetogen verliep, ging 's avonds weer grandioos verkeerd.

Aan de vuilgebekte troela en het balsturig vechtersbaasje kan de jeugdbescherming het dochtertje nog onttrekken. Aan de naam niet meer, arme Delilah-Grace.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten