woensdag 7 december 2011

Mevrouw Cavendish - Weinig om het lijfDe WAG die de spits mag afbijten, is meteen eentje waar de meeste wielerfans waarschijnlijk naar uitkeken: Peta Todd ofte mevrouw Cavendish.


In tegenstelling tot andere wielervrouwen heeft Peta haar bekendheid niet in de eerste plaats te danken aan haar koersende wederhelft. In een carrière die doorgaans weinig om het lijf had, sierde ze immers menig cover van minder christelijke dagbladen als “page three-girl”. Daar werd ze niet enkel opgemerkt door de helft van mannelijk Groot-Brittannië, maar dus ook door the Man from Mem.

Peta heeft reeds een zoontje uit een vorige relatie, maar verwacht binnenkort een tweede telg, deze keer van ridder Cavendish, die blijkbaar ook in bed het sprinten niet kan
laten. In de afgelopen Tour was de Brit immers niet enkel bezig met het veroveren van het groen. Tussen de soep en de patatten door bezwangerde hij zijn Peta.
Daarnaast is het nog het vermelden waard dat Peta Todd zich vaak inzet voor liefdadigheidswerk van alle slag en soort. Maar zelfs zonder die charity vond de helft van mannelijk Groot-Brittannië haar al heel lief.

Ten slotte willen we u er nog op wijzen dat Peta deze maand haar modellencarrière heeft afgesloten, met een allerlaatste blootshoot in Zoo Magazine. We bedanken haar voor bewezen diensten.

Vuile prentjes hoeft u zelf maar op te snorren op het net.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten