zaterdag 7 januari 2012

De nieuwe outfit van Team RadioShack-Nissan Trek

We halen de fashion-Polizei in onszelf andermaal naar boven. Deze keer keuren we de nieuwe outfit van de al even nieuwe superformatie Team RadioShack-Nissan Trek. Op vlak van naam een mondvol, dit in schril contrast met de soberheid van de nieuwe truitjes. Gisteren mochten alle renners de catwalk opdraven in de Rockhal in Luxemburg.

Groetjes van de Shackers (met "ck"!)
Bron: MarcaSneu voor Fränk

Onze conclusie ligt meteen voor de hand: volgend jaar zullen er in elke koers zo’n 9 Luxemburgse kampioenen rondrijden. De reden hiervoor ligt nog meer voor de hand: de truitjes lijken gewoon op kampioenentruien van het Groothertogdom.
Dat is in de eerste plaats natuurlijk sneu voor Fränk Schleck, de enige échte kampioen van Luxemburg. De ontwerpers hebben daar een mouwtje aan proberen passen door de oudste broer een extra rode streep rond zijn middel te lappen. Enige voorwaarde voor Fränk is dat hij komend seizoen best telkens voor de ontsnapping gaat, want op een helikopterbeeld zal hij niet opvallen tussen zijn teamgenoten.

Voor alle duidelijkheid: 2 nationale kampioenen aan de buitenkanten.
Bron: Vélo101
Gegeselde kampioenen
De designers hadden echter nog enkele andere kampioenen te geselen. Eigen schuld, dikke bult: als je enkele van ’s werelds beste renners verzamelt in één ploeg, loop je algauw het risico met nog enkele landentruien opgescheept te zitten. In dit geval heet de bekendste Fabian Cancellara en rijdt daar ook nog ene Matthew Busche rond, kampioen van de VS en niet te verwarren met zijn broer Kerst die de afgelopen tijd erg in Trek was (2x haha).
Spartacus – Zwitsers kampioen, maar geen dito Renner van het Jaar – kreeg een dikkere rode streep aangemeten en mocht het lichtblauw achterwege laten. Busche mocht dat evenzeer en kreeg dan weer enkele stars en stripes rond de middel.
Het verdict

De eindconclusie is duidelijk: in 2012 zullen het allemaal kampioenen zijn bij Team RadioShack-Nissan Trek, vanuit de lucht bekeken of vanop de motor. De outfit zelf lijkt een perfecte symbiose tussen de twee vroegere outfits en kan dus voor één keer op instemming rekenen bij onze Wielerg@kke moderedactie.Geen opmerkingen:

Een reactie posten