woensdag 14 november 2012

Lance Armstrong: het complot

Lance Armstrong geheim wapen tegen China
CIA-operatie onthuld


Bron: John C Abell
Dat Usada net nu met het rapport tegen Lance Armstrong uitpakte, is geen toeval. 
Integendeel, het was nu of nooit. Er restte geen tijd meer om China van een belangrijke doorbraak af te houden. Een doorbraak waarmee ze Amerika compleet zouden degraderen. Dat kon de CIA niet laten gebeuren.


Het begint allemaal in 2004. Lance Armstrong wint zijn 6e Tour de France en onttroont Jacques Anquetil, Miguel Indurain en Eddy Merckx als recordhouders. Dat nieuws gaat de wereld rond en bereikt zelfs China, dat bezig is aan een enorme economische inhaaloperatie. Ook hun kopieerdrang van Amerikaanse en Europese uitvindingen kent een nieuwe impuls.

Livestrong
In Lance Armstrong zien ze de ultieme wieleratleet. Een jonge, veelbelovende Chinese wetenschapper komt op de proppen met een briljant idee. Yen Ping Ping wil een verbeterde kopie van Armstrong ontwikkelen. Het plan valt in goede aarde, zeker met de enorme merchandising van Livestrong. Ping krijgt groen licht en mag een onverslaanbare renner ontwikkelen. De Chinese staat begint massaal gele bandjes te maken. 
Bron: 2oceansvibe.com


Daar loopt het mis. Ping, ook niet vies van een extra centje, verkoopt een heel lot gele bandjes. Per toeval krijgt de Amerikaanse anti-fraudewaakhond enkele gele bandjes in handen. De exacte oorsprong kunnen ze niet achterhalen, wel dat het ergens uit Azië komt. De CIA pakt het dossier op en stoot snel op het gele gevaar. Stukje bij beetje ontrafelen ze de plannen van China. 

Lees verder: De CIA heeft moeite om Armstrong te overtuigen tot medewerking


Geen opmerkingen:

Een reactie posten