donderdag 15 november 2012

Lance Armstrong: het complot (2)


Lance Armstrong geheim wapen tegen China
CIA-operatie onthuld

Bron: John C Abell
De Chinese wetenschapper Yen Ping Ping probeerde zowel de Livestrongbandjes als Armstrong zelf na te maken. Dat las u hier in het complot van de CIA (deel1)Wielerg@k ontdekte ook hoe het verder ging
In eerste instantie probeert de CIA de wetenschapper Ping financieel te bewerken. Dat lukt niet en de inlichtingendienst ontwikkelt een nieuwe strategie. Als de Chinezen Armstrong als ultieme atleet zien, dan stoppen ze hun ontwikkelingen als Lance plots niet meer de onverslaanbare winnaar zou zijn. Het vergt de CIA tijd om Armstrong te overtuigen om mee te werken.


Agent Cooper ondervond het zelf: "Lance, you'd
beat them all"
Bron: tumbler.com
Agent Cooper
De eerste stap is om Greg Lemond, Tyler Hamilton en Floyd Landis vuil te spuiten in de media. Vooral Greg Lemond is snel gewonnen voor het plan. De Chinezen slaan geen acht op deze praatjes. De CIA komt met een wilder plan op de proppen. Agent Cooper spreekt de volgende woorden uit: “Lance, your still the boss, you'd beat all these f*ing youngsters.” Hij raakt daarmee de enige zwakke plek die Armstrong heeft, zijn eergevoel. Het plan is als volgt: Lance plant een comeback en neemt deel aan de Tour. Alleen moet hij de winst aan zich voorbij laten gaan.

Dat lastige eergevoel
Contador vliegt de klim van Verbier op. De motor 
houdt hem nauwelijks bij.
Bron: Wielerg@k
Het eerste deel van het plan loopt onverhoopt goed. Het tweede deel verloopt moeizamer. Het eergevoel speelt Lance enorm parten. Het lukt hem amper om de rest geen lesje te leren. De CIA panikeert. Voor de rit naar Verbier installeren ze een motortje in de fiets van Contador. Armstrong krijgt net voor de beklimming een korte aanvaring met een motorrijder. Daardoor merkt hij niet dat de bijzit van de motorrijder zijn achterrem bewerkt zodat die sleept tegen het achterwiel. Contador wint de Tour. Dit schrikt de Chinezen niet af. Zijn ontwikkelen hun Lance Almstlong verder. De Cia verplicht Armstrong nog een Tour te rijden. Ditmaal schenken ze anoniem maar royaal aan zijn anti-kankerfonds. Armstrong speelt het spel nu perfect. Hij laat zich geregeld vallen en speelt zijn rol als slachtoffer en geblameerde ex-winnaar die over zijn hoogtepunt is met enorm veel verve. In China wordt het Almstlong-project on hold gezet.

Wordt vervolgd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten