dinsdag 5 juni 2012

Dauphiné 2012: Tamme Andy Schleck, ontembare Cadel Evans

Bruyneel vindt alles oppie toppie! Yeah right!
Bron: bikeradar.com

Het zit er boven- en onderarms op tussen de Schlecks en Johan Bruyneel. Al proberen beide partijen de schijn op te houden. Ondertussen toont Cadelleke dat hij The Boss is.
Decompressie bij de Schlecks
In de Amstel en Luik-Bastenaken-Luik stelden de broertjes Schleck teleur. Voordien had Andy al ziek opgegeven in Parijs-Nice. In de Giro trommelde ploegleider Bruyneel de ongemotiveerde Fränk op ter vervanging van de geblesseerde Jakob Fuglsang. Fränk viel letterlijk en figuurlijk uit. Bruyneel viel hem in de pers publiekelijk af. En nu in de Dauphiné reed Andy weer een teleurstellende proloog en daags nadien keuvelde hij met Vinokourov in plaats van mee te koersen. Hij eindigde op ruime afstand van de toppers.

Het verstandshuwelijk tussen de Schlecks en Bruyneel lijkt over. Als Andy spoedig een nachtje vodka gaat drinken met Vino, dan is een nieuw wielerteam in de maak. Aleksandr weet als geen ander hoe je Bruyneel kunt dumpen. Ofwel is de decompressie bij de Schlecks bijzonder groot na het behalen van de Tour eerder dit jaar.


Cadel kan zelf zijn overwinninningsdran(g)(k) niet stuiten.
Bron: vandaag.be

Cadel trapt door
Enkel de pers smult van de heisa. Het peloton raast door. Wie er nog harder vandoor raast, is Cadel Evans. In de afzink van de slotklim tijdens rit 2 van de Dauphiné katapulteerde hij zich naar beneden. Hij deed nog een kleine Coppeltijdrit en sprintte zich als een volleerd killer naar de ritwinst. Who the King, who the King? Zou Bruyneel met deze nieuwe Boss willen samenwerken?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten