zaterdag 12 mei 2012

Giro d'Italia 2012: Gianni Meersman eerste Belgische opgever

Meersman ging er moedeloos even bij zitten.
Bron: mtb-kalender.nl
De snelle mannen in deze Giro blijven vallen als vliegen. Sommigen uit moedeloosheid over Cavendish' aanwezigheid, anderen krijgen hun lijf gewoon niet meer meegesleurd over de Italiaanse wegen. Zo iemand is Gianni Meersman, snelle man van Lotto-Belisol en, jammer genoeg, de eerste Belgische opgever van de Giro 2012.


In de tweede etappe kwam Meersman ten val. Onderzoek wees aanvankelijk enkel op een flink gekneusde pols. Gisterenavond merkte de kraker echter ook dat Meersmans bekken helemaal gekanteld stond. Hoe dat er precies dan wel moet uitzien, weten we niet, maar we zouden het eerlijk gezegd niet willen meemaken. Wat niet wegneemt dat we echte mannen zijn, niet van een kleintje vervaard!

Om de malaise volledig te maken, speelden Meersmans darmen de laatste dagen ook op. En iedereen weet: darmkrampen kunnen ware rampen zijn in grote ronden.

Het optelsommetje van al die rampenkrampen noopte Gianni Meersman daarnet tot opgeven. Hij kan op ons volledige begrip rekenen. Hoogstwaarschijnlijk wat minder op dat van Mark Cavendish, aangezien er weer een snelle man uit de Ronde van Italië verdwijnt. En dus weer een ploeg minder om te werken. Zucht.

Lees ook:
Dossier Giro 2012


Geen opmerkingen:

Een reactie posten