woensdag 25 april 2012

Wielerg@k gaat de sociale media-toer op


Wielerg@k op de foto met Snoop Dogg, fo' shizzle!
Bron: rap-wallpapers.com
Misschien hebt u het al gezien, misschien ook niet. In dat laatste geval hopen wij dat u zich in de mate van het mogelijke schaamt.

Wielerg@k, uw wielerdieet met een ferme korrel zout, is zich immers sinds kort beginnen moeien op enkele andere platformen. Sterker nog: we zijn goed op weg om de hoeren van de sociale media te worden!

Op Twitter kunt u ons al een tijdje terugvinden als @Wielergekblog. Ons volgen mag u altijd, aangezien het onze tweet cred enkel en alleen maar vergroot.

Een Facebook-profiel hadden we ook al langer, maar pas sinds vorige week hebben we ook een heuse pagina: www.facebook.com/Wielergekblog. We zouden het enorm appreciëren mocht u ons "liken", op de pagina zelf of in dat kadertje dat u linksboven op de blog terug kunt vinden.

Wat we nog toffer zouden vinden, is dat u op uw eigen Facebook-wall het woord (of liefst zelfs deze volledige post!) zou verspreiden. Hoe meer wielerzielen immers, hoe meer deugd en vreugd!

Ten slotte vindt u ons ook sinds een dag of twee terug op Google+. Zoek gerust op  Wielerg@k en u zult ons lelijk-maar-toch-enorm-flashy-groene Twitterlogootje terugvinden. Volgen is de vraag, op zijn minst in overweging nemen de boodschap!

Draagt u Wielerg@k een warm hart toe, gelieve dan het woord te verspreiden. Draagt u Wielerg@k geen warm hart toe, dan wensen we u binnen enkele maanden ferm onderkoelde deelname aan de Ronde van Polen toe!

Bedankt alvast en tot gauw/dagelijks,

Geen opmerkingen:

Een reactie posten