woensdag 25 april 2012

Aleksandr Vinokourov stopt nu hij in Maxim Iglinskyi een opvolger vond

Bekertje vodka staat klaar in rusthuis
Bron: infoplaza.hourb.com
Voor terugblikken krijgen we ongevraagd de hulp van Roger Frustré. Voor gewaagde voorspellingen betalen we ons blauw, groen en geel aan gebedsgenezer Monsieur Aribou. Maar blijkbaar nog niet genoeg. We hoorden namelijk niets van hem over het nakende pensioen van Aleksandr Vinokourov.“Een falafel en het laatste wielernieuws aub!”
Bron: 3.bp.blogspot.com
Gelukkig ontvingen we het nieuws via de neef van onze pitaman. Die was namelijk op een afterparty van team Astana binnengeraakt. Zij zijn namelijk ook actief in de Ronde van Turkije. De overwinning in Luik-Bastenaken-Luik van hun Kazakse ploegmaat Maxim Iglinskyi werd er meerdere dagen gevierd.

Pure vodka
Waar zijn de Wodkacontroles wanneer je ze nodig hebt?
Bron: racefietsblog.nl
Op een van die vodkafeestjes smeet Vinokourov zich met meer doodsverachting in de drank dan tijdens de Tour in een afdaling. In de laatste Tour leverde dat Vino een zware dijbeenbreuk op. We hebben het dan over dat afdalen en niet over de drank. Al weten we niet zeker of het geen geval was van drunken driving. Naderhand werd er geen alcoholcontrole uitgevoerd in het peloton. 

Pure beschaving
Toen het feestgedruis nog moest losbarsten
Bron: www.thepunch.com.au
In ieder geval, het feestgedruis degradeerde de party's in Tempation Island en Oh Oh Cherso moeiteloos tot opperste vormen van beschaving. Niet moeilijk dat Vino toen zijn mond voorbij sprak: “En nu kan ik eindelijk op pensioen gaan. Iglinskyi is mijn troonopvolger in Luik. Ik moet mijzelf niet meer moe maken om de overwinning naar Astana te halen.” De vraag is of Aleksandr zich zijn besluit herinnert wanneer hij uit zijn vodkacoma ontwaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten