maandag 30 april 2012

Giro d'Italia 2012 - voorbeschouwing: dwaze strategie van Rabobank

Rabo gooit er met de pet naar

Bron: fietskleding.com
De bonzen van Rabobank zijn wat moedeloos en lusteloos. Tja, het lukt dit jaar niet. Er wordt gemopperd over een mindere Nederlandse generatie na het fletse voorjaar. Maar nu gooien de selectieheren bij Rabo er met hun pet naar.Asjemenou!
Ook Loekie snapt er niets van

Bron: digipete.nl
We hebben het nageteld. In de Giro 2012 zijn er 3 tijdritten en 7 aankomsten bergop, en daarbij nog minstens 2 etappes die niet voor de sprinters is weggelegd. Dat wil zeggen dat al 12 dagen de niet-sprinters aan het feest zijn. Over de 2 rustdagen zwijgen we zedig. Wat doet Rabobank? Zij sturen een sprintersteam naar Italië. Het heeft er veel van weg dat Theo Bos en Mark Renshaw op strafkamp worden gestuurd.
Sarah Lund twijfelt aan de motieven van Rabobank

Bron: bibliotheekdentergem.blogspot.com

Good riddance 
De selectieheren bij Rabo zijn niet enkel het noorden, maar ook alle andere windrichtingen kwijt. Tenzij ze op die manier van hun minderwaardige renners af willen geraken. Zoals bekend begint de Giro in Denemarken. Wie naar Deense TV-series kijkt, weet dat daar ferm gemoord wordt. De volgende reeks van The Killing speelt zich in het bankiersmilieu af. Dat de renners van Rabobank maar goed oppassen!


Lees ook:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten