dinsdag 13 maart 2012

Milaan – San-Remo: editie 2011

De beste editie sinds een eeuwigheid

Zenuwslopende editie
Bron: youngpeoplecoaching.nl
Milaan – San-Remo 2011 viel uit de toon. Normaal is enkel het laatste kwartier het bekijken waard, of zelfs maar de laatste minuut. Nu deed iedereen al 100 km vroeger zijn stinkende best om Cavendish en zijn ploeg af te houden.

Scarponi verbluffend sterk op de Cipressa
Bron: lampre.it








Indrukwekkende remonte
Cav & co waren achterop geraakt na een valpartij. Daardoor hield een ontsnapping stand. Er was slechts 1 man die nog opnieuw vooraan geraakte. Michele Scarponi tekende voor de actie van de wedstrijd. Op de klim van de Cipressa waagde hij de sprong naar voren. In een mum van tijd slaagde hij daarin.


Gossiemoppie!
Grrr, wat zijn Cancellara en Ballan kwaad op Goss
Bron: racefietsblog.nl
Op de Poggio ging Greg Van Avermaet zijn kans. Hij kwam net iets te kort of hij raakte net iets te snel alleen voorop. Het is maar hoe je het bekijkt. Toen Van Avermaet gegrepen werd, demarreerde Gilbert. Pozatto kwam terug op zijn wiel, maar was niet bij machte om over te nemen. Daardoor begon een selecte groep aan de sprint. Matthew Goss won die op overtuigende wijze. Cancellara spurtte zich verrassend naar een tweede plaats. Gilbert slaagde er ondanks zijn late uitval in om derde te worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten