zaterdag 25 februari 2012

Omloop 2012: Renners doen hun zegje vooraf

Het kriebelde bij de vereniging van wielerg@kken. De sinterklaasnacht is eindelijk voorbij en we mogen het eerste pakje openen: De Omloop. Ook de renners zijn vrij opgewonden naar de start gegaan.

@greghenderson1 vroeg zich af wat dat oranje ding daar in de lucht was deze ochtend. We zeggen daar "zon" tegen Greg. We zien ze niet alle dagen, maar wij kennen ze wel hier in België.


@kennydehaes kreeg me moeite een hap door zijn keel. Hij ging maar een bordje rijst eten, dan.


Een ervaren rot als @bobbietraksel heeft ondertussen alles gezien, zou je denken. Hij wist er puur verbouwereerd niets anders uit te brengen dan: "Wat kan ik zeggen, het gaat beginnen."


@mcewenrobbie moet voor de eerste keer het openingsweekend aan zich voorbij laten gaan als wielergepensioneerde. In het rusthuis in Australië zit hij te mokken.


@koendekort merkt op dat hij niet de enige is die 'excited' is. Klopt, Koen. We zijn minstens met een miljoen.



@lars_boom riep bij aankomst aan de start: "Ik heb er zin in laat de kasseien maar komen." Mmm, Lars, slaaptekort als prille vader van Kee? Je zult zelf naar de kasseien moeten toerijden. De voornaamste eigenschap van die stenen is namelijk dat ze zich bijzonder immobiel gedragen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten