maandag 23 januari 2012

Tour Down Under: Heisa om een steak

(Bron: Zesta.be)
Thomas De Gendt reed een opmerkelijke Tour Down Under. Eén dag liet hij het wat afweten en dat kon zijn ploegleider bij Vacansoleil niet appreciëren. Michel Cornellise stormde de hotelkamer van De Gendt binnen. Daar vond hij geen renner, maar wel een grote steak met frieten. Niet echt een rennersmaaltijd. Wat was daar aan de hand?




We laten u niet te lang op uw honger zitten. Ploegleider Cornellise had zich van kamer vergist. Een duidelijk 'what the f*!' maakte dat duidelijk. Rest nog de vraag in wiens kamer hij wel was binnengestormd. Wij hebben zo een ideetje.

Extra bevoorrading
Er dienen zich 2 mogelijke kandidaten op een presenteerblaadje aan. Want wat staat er net onder dat berichtje te lezen?
  1. Alberto Contador klaagt ruim 7,5 kilo te zijn bijgekomen. We waarschuwden hem vorige week nog op te passen met biefstukjes. Blijkbaar te laat.
  2. Tom Boonen bekent ontzettend veel honger te hebben. Hem hadden we dan weer wél aangeraden om een voorbeeld te nemen aan de bonkige Argentijn JJ Haedo en een steak meer te eten.
Beide heren rijden dezer dagen rond in het steakland bij uitstek, Argentinië. Bij de bevoorradingen onderweg zal de schuldige wel door de mand vallen.

Lees ook:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten