maandag 9 januari 2012

De nieuwe outfit van Accent.Jobs – Willems Veranda’s


Stefan Van Dijk, duidelijk uitgelaten met zijn nieuwe shirtje.
Bron: Nieuwsblad
Alle grote formaties uit het wielerpeloton showen de laatste dagen hun nieuwe truitjes. Vandaag was het de beurt aan een van de grootste kleppers uit het peloton, met meteen ook een van de meest ronkende namen: Accent.Jobs – Willems Veranda’s. Bij dezen: Het Oordeel van Wielerg@k.StijlbreukHet is duidelijk dat A.J – WV (voor het gemak) voor een nieuwe start is gegaan. De ploeg, die vorig jaar nog rondreed in wit-zwarte shirts heeft die eerste kleur ingeruild voor flashy oranje. Meteen komen we ook tot de conclusie dat Accent Jobs blijkbaar met genoeg centjes over de brug is gekomen om hoofdsponsor te zijn dit jaar. Als er één ding nu al vaststaat, is het dat dat verandavolk dit seizoen allerminst onopvallend door uw beeld zal crossen. Als ze mogen meedoen, natuurlijk.


Australian Open


Bron: Damarre.files
Op het eerst gezicht lijkt de vergelijking wat mank te lopen, maar de nieuwe outfit doet denken aan Australië, en meer bepaald aan de Australian Open tennis. Ook daar vinden we immers geregeld die opvallende combinatie van zwart en oranje terug. Oké, we konden ook verwezen hebben naar Shakthar Donetsk, die in dezelfde kleuren voetballen, maar mocht men ons vragen met wie we het liefst vergeleken worden, een Aussie of een Oekraïener, zouden we geen twee keer moeten nadenken.In het vooruitzicht van de Tour Down Under zijn de nieuwe, Australian Open-achtige truitjes dan ook een mega-marketingzet van Accent.Jobs – Willems Veranda’s. De renners zouden meteen doodgeknuffeld worden door het sympathieke kangoeroevolkje en een mogelijke zege zou onthaald worden als was het een thuiszege.Rest er slechts één probleem…

Bron: SK Deinze


… Accent.Jobs – Willems Veranda’s mag niet meedoen aan de Tour Down Under, aangezien het geen Pro Tour-ploeg is. Dat wordt dan maar knuffelen in Deinze. Of in Donetsk. Als het écht niet anders kan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten