woensdag 25 januari 2012

Christina Watches Onfone Cycling Team: nieuwe naam, oude zondaars

Christina Watjes.
Bron: Christina Design London
Terwijl alle aandacht in de Tour of San Luis uitgaat naar toppers als Boonen, Leipheimer en Contador, houden wij ook een nieuw team dat meerijdt in Argentinië bijzonder in de gaten.





3 Suisses

Rasmussen met witte trui van 3 Suisses.
Bron: elinl.blogg.se
Christina Watches Onfone Cycling Team heet het met een mondvol. De naam zou doen vermoeden dat het team recht uit een catalogus van 3 Suisses komt, maar niets is minder waar. De ploeg heeft zijn roots in Denemarken, meteen ook de reden waarom er voornamelijk Deense renners rijden. Angelo Furlan is als Italiaan een van de weinige vreemde, bekende(re) eenden in de bijt. Behalve Furlan rijden ook nog twee andere, oude bekenden bij Christina Watches: Michael Rasmussen en Stefan Schumacher.


Sneller tikkende horloges

Ploegen met horloges als sponsor en een handvol dopingzondaars, waar hebben we dat nog gezien? We helpen u een handje: de Tour van 1998. Festina. We willen allerminst iets insinueren, maar de overeenkomsten zijn opvallend. Bij Rasmussen werd er niet echt dopinggebruik vastgesteld. Bij Schumacher lag dat anders: hij verloor er zelfs zijn haar door.

Nieuwe structuur?



Armstrong tegen de klok en voor Christina Watches?
Bron: highsnobiety.com
Iedereen verdient dan ook een tweede kans. Mochten wij van Christina Watches zijn, dan zouden we die lijn nog wat verder doortrekken in de structuur van de ploeg. We formuleren enkele transfervoorstellen:
  • als manager zouden wij Bjarne Riis proberen strikken; het zou immers thuiskomen zijn voor die mens;
  • als sportdirecteur kunnen we Aleksandr Vinokourov aanraden; bovendien kan hij voor de nodige fondsen zorgen;
  • ten slotte staat of valt een ploeg met de renners zelf: persoonlijk zouden wij Lance Armstrong, Jan Ullrich en Tyler Hamilton eens polsen voor een eventuele comeback.
Wij kunnen enkel voorstellen en insinueren verder niets. Voorts hopen we dat Rasmussen, nu hij in Argentinië is, niet "Italië" invult bij zijn whereabouts.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten