maandag 5 december 2011

Vrouw gevist

Andy Schleck heeft dan toch een grote vis binnen. Vanuit Curaçao brengt hij een grote trofee mee, een nieuwe en dit keer een vaste vriendin.

Sophie Van Vliet: vakantielief van Tom Boonen
Eerst een waarschuwing. Tom Boonen heeft er zijn Lore ook eens ingewisseld voor de 16-jarige Sophie Van Vliet. Een vakantielief vanop Curaçao is daarom geen geschikte rennersvrouw, zo bleek. Even later trok Lore opnieuw bij Tommeke in. Meer nog, ze verhuisde ook naar Monaco. Om daar van korter bij haar ventje in de gaten te houden. Sinds die bewuste vakantie in de Nederlandse Antillen zijn de resultaten voor Boonen grotendeels uitgebleven.

Tortelduif
Sarah Pinacci: vaut le détour.
Het kan ook anders lopen. Dat bewees een andere schone jongen van het peloton. Frank VDB reed in 1999 de Vuelta van zijn leven. Onderweg wist hij het promomeisje van Saeco te verleiden. Stiekem reed hij 's avonds 100 km verder naar het hotel van Sarah Pinacci om er een hele nacht te vogelen. Dat gaf VDB zo'n boost dat hij daags nadien zijn concurrentie degradeerde tot wielertoeristen. Andy Schleck kan op een soortgelijke manier op weduwschap spelen om zijn tijdrit te verbeteren. Wel moet hij dan zijn hengelhobby inruilen voor het duivenmelken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten