zondag 16 oktober 2011

Nieuwe kopman voor Vacansoleil

Na de absolute toppers is het nu aan de minder gekende wielergoden om van stal te wisselen. Blijkt dat ze er soms heel wat voor over hebben om hun naam te vestigen.
Martin Mortensen en Stefan Denifl hebben nog maar weinig potten gebroken. Wat ze gemeenschappelijk hebben: ze komen van Leopard Trek over naar Vacansoleil. Vooral naar de strapatsen van Denifl wordt het uitkijken. Dat is een man die er zijn kop voor durft te leggen.Amper een week na het overlijden van Wouter Weylandt, sloeg het noodlot toe. Denifl kwam in de Ronde van Californië in aanraking met een volgwagen en schoof eronder. Headfirst. Dat renners harde gasten zijn, bewees Denifl met verve. 

Hilaire 
Met de transfer bewijst hij nog iets; hij heeft geen blijvende schrik opgelopen. Of hij kent de rijgewoonten van zijn toekomstige ploegleider niet. Hilaire Van der Schueren begon het seizoen met een bijna-crash.


Daarna ramde hij niet alleen de ploegwagen van Saxo Bank in de Tour...

 
... hij reed ook een van zijn eigen renners de verdoemenis in. Jens Mouris krijgt net dat zetje te veel van Hilaire in de Eneco Tour.  
Het gerucht gaat dat Johnny Hoogerland een stand-in zoekt voor tijdens de volgende Tour de France. En dat plaatst de komst van de Oostenrijker Denifl in een ander daglicht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten