maandag 13 februari 2012

Jeannie Longo - Benidorm Bastard zelf bedrogen

Benidorm Bastard Longo fel verouderd 
na het bedrog van haar man
Bron: bbc.co.uk
Voor liefhebbers van vrouwen is er slecht en goed nieuws te melden. Jeannie Longo overweegt om met vervroegd pensioen te gaan. Zeker nu haar man haar bedrogen heeft. Gelukkig meldt er zich al een jonge, frisse opvolgster aan.


Pijnlijk bedrog
Niets of niemand kon de leading lady van het Franse wielrennen stoppen. Dat Niko Eeckhout en Jens Voigt na hun 40e actief in het peloton blijven, vindt Jeannie Longo niet meer dan normaal. Ze leek op weg om de eerste honderdjarige coureur te worden. Met de finish in zicht lijkt ze te sneuvelen. Niet omdat haar lichaam niet meer mee wil. Wel omdat haar man haar schandalig bedroog.
Hij spendeerde voor minstens 15.000 euro aan EPO. Deze gevaarlijke en kostelijke femme fatale heeft al lelijke streken geleverd in het wielermilieu. Jeannie had er eerst nog hoop op dat de escapade van manlief in de doofpot zou verdwijnen. Of dat de wielerrechters zouden oordelen dat de zaak net als zijzelf verjaard is. Sinds de gepensioneerde Jan Ullrich veroordeeld is, twijfelt Longo daar serieus aan. Het pijnlijke afscheid is nakend.

Liquigasgroen blaadje
Ongewenste gatknijperij bij Elia in volle sprint
Bron: ciclonet.it
Treur niet langer om Jeannie. Sinds kort heeft ze een ravissante opvolgster. Al enkele malen probeerden de Italianen Longo te vervangen. Zo waren er Andrea Tafi en Andrea Noè. Zij hielden het niet lang genoeg vol om Longo te overleven. Wie het beter treft met de timing is Elia Viviani. Die versloeg in de Tour de San Luis Tom Boonen. Tot grote tevredenheid van werkgever Liquigas. Het voorbije weekend kwamen daar de twee ritten en het eindklassement van de Ronde van de Reggio di Calabria bij. Een snel dingske, ons Elia!

Lees meer:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten