dinsdag 10 april 2012

Parijs-Roubaix 2012: Roger De Vlaeminck niet onder indruk van Tom Boonen

Schimpscheuten zat er bij Roger al van jongsaf in.

Bron: vrijspreker.nl
Het heeft niet lang geduurd. "Valsche mensch" Roger De Vlaeminck minimaliseert de prestatie van Tom Boonen in Parijs-Roubaix. In een moeite door, schoffeert De Vlaeminck het hedendaagse peloton.
'Derderangscoureurs' noemde hij de tegenstanders van Boonen. En dat Tommeke nu maar eens probeert om Lombardije te winnen. Zegt De Vlaeminck om maar iets te zeggen. Gelukkig krijgt Roger op alle fronten lik op stuk. Het groeide zelfs uit tot een tweetbattle tussen @MichielElijzen en @m_heijboer.@MichielElijzen: "Roger De Vlaeminck daagt Boonen uit om Lombardije en Milaan-San Remo te winnen. Ik daag Roger uit om proloog Eneco Tour te winnen!


@FredjePenne (RT via @kevinhulsmans): "Roger ge zijt nen blijter ... en zet u ne helm op als je gaat fietsen ... als je dan toch zo een voorbeeld wilt zijn!"


@m_heijboer: "Roger De Vlaeminck: de tegenstanders van boonen zijn zo slecht,'t is schandalig dat ze gratis het Velodrome mochten betreden."


@MichielElijzen: "Boonen mocht als enige 1e rang coureur douchen in het stadion. De anderen werden, tegelijk met hun fietsen, afgespoten met een Karcher."


@sven_nys: "Roger de Vlaeminck is nog steeds generaties aan het vergelijken. Stop daar maar mee, en geniet van succes. Boonen is een groot kampioen.@m_heijboer: "Roger De Vlaeminck: geef me 5 willekeurige renners uit ... eh ... Zimbabwe en ze maken het Tom nog moeilijker dan deze prutsers!"


@MichielElijzen: "In de tijd van De Vlaeminck was er geen twijfel over wie 2e werd. Het was 1. De Vlaeminck 2. De Vlaeminck 3. De Vlaeminck


@MichielElijzen: "In mijn tijd had je 1 zekerheid in Parijs Roubaix: Ik won niet."


Benieuwd wie hier nog over gaat! Laat maar weten op: wielerstart@hotmail.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten