zondag 5 februari 2012

Voorspelling: Tom Boonen wint dit jaar de Ronde van Vlaanderen

Bron: cyclesuk.com
Het zit zo in het moderne wielrennen, elk type wedstrijden heeft  zijn specialisten. Dat gaat heel ver. Renners die alles zetten op die ene week in het voorjaar bijvoorbeeld. De specialisatie zet zich almaar voort. Er is 1 fietsenmerk dat dit goed begrepen heeft. Hint: het zit hem in de naam.



(Bron: GVA)
Nuyens en Cancellara
Vorig jaar won Nick Nuyens. Iedereen had erover dat Riis en zijn Saxoploeg twee keer op rij de Ronde wisten te winnen. Het jaar voordien was Fabian Cancellara oppermachtig. Maar wat iedereen over het hoofd zag: er was wel meer dat ze met elkaar gemeen hebben. Ze wonnen telkens met een Specializedfiets.

(Bron: bredafixedgear.blogspot.com/2010_04_01_archive.html)




Stijn Devolder

Het begon voor Specialized al vroeger in De Ronde Van Vlaanderen. Stijn Devolder was ook twee keer de beste met, jawel, een tuig van Specialized. Daarmee scoren ze de afgelopen jaren 4 op 4. 



(Bron: velonation.com)






Tom Boonen
Op welke fiets rijdt Tom Boonen vanaf dit jaar weer rond? Inderdaad, op een Specialized. En zo heeft hij dus veel meer kans om de Ronde in 2012 op zijn naam te schrijven. Hij hoeft enkel rekening te houden met Saxo- en Astanarenners. Al de rest rijdt met ander materiaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten