zondag 22 januari 2012

Lore Van de Weyer ofte "La Boonen"

http://lh6.ggpht.com/BlogSuperFun/SE5BNUOWxXI/AAAAAAAADRw/UXfDnk1hgOc/lore.jpg
Lore Van de Weyer behoeft geen introductie. Als wederhelft van Vlaanderens wielerchouchou bij uitstek, Tom Boonen, is ze zowat gemeengoed in alle soorten media, van de tv-journaals tot de strontboekskes.


Toch blijkt niets de band  tussen de twee te kunnen verbreken. Lore weet maar al te goed hoe om te springen met wispelturige types. Van opleiding is ze maatschappelijk werkster.

Snotneuzen en parochiezalen
La Boonen is het levende bewijs dat een rennersvrouw het soms hard te verduren krijgt. Manlief stelt haar van tijd tot tijd eens duchtig op de proef, de ene keer met snotneuzen, de andere keer met het al te gulzig sfeer snuiven in met neonlichten uitgeruste parochiezalen.

Het kwam zelfs zo ver dat Lore op een bepaald moment de beproevingen zo beu was dat ze een punt zette achter de relatie. Toch waren Boonens charmes blijkbaar zo impressionant dat Lore in 2008 opnieuw voor hem zwichtte.

Zonneschijn in Monaco


http://cdn.mos.bikeradar.com/images/blogs/boonenbeast-300-90-300-70.jpg



Bovendien is het niet allemaal kommer en kwel. Lore resideerde een tijdlang in Monaco met Tom, verscheen hier en daar op pikantere wijze in kranten en boekskes, waarmee ze menig mannelijk wielerfanhart sneller deed kloppen.


Impressionante charmes 

http://www.tdmagazine.nl/foto/boonen12sprint.jpg 

Ten slotte moeten we eerlijk zijn: vele huisvrouwen en andere bakvissen zijn gewoon stikjaloers op Lore en haar relatie met de Vlaamse wielergod. Een jaloezie die groeit bij iedere zege van Tom Booner. Ze willen het ook wel eens zo hard te verduren krijgen als Lore.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten