maandag 13 februari 2012

WielerWAG's: de harem van King Lance

Lance Armstrong: aan elke vinger wel een vrouw.
Bron: steroidsources.com
Als het op WAG's in het peloton aankomt, zouden we evengoed een aparte categorie kunnen maken voor Lance Armstrong en al zijn (ex-)vrouwen. De Texaan vierde de genezing van teelbalkanker niet enkel met een rist Tour-eindzeges, maar ook met een heuse harem vrouwelijk schoon. Lance's veelwijverij noopt ons tot veelschrijverij. En veel prentjes.






Daniëlle Over(de)gaag
Daniëlle beseft niet dat de pers àchter haar staat.
Bron: listal.com
Nog voor het niet volledig snor meer zat met zijn Klokkenspiel, had Armstrong begin jaren '90 een Hollandse schone, Daniëlle Overgaag, aan zijn degen geregen. De link tussen de twee lag voor het grijpen. Overgaag was zelf geen onverdienstelijk wielrenster en had onze Noorderburen bijna vertegenwoordigd op de Olympische Spelen van Barcelona. Waar priesters echter doorgaans hun kap over de haag smijten, concretiseerde Armstrong gewoon zijn lief haar achternaam en smeet ze over de gaag.

Het Klokkenspiel van The Boss
Eens Armstrongs Klokkenspiel weer volop aan het spelen ging, was Kristin Richard de eerste vrouw voor wie hij als een blok viel. Het was meteen Grote Liefde en in 1998 trouwde hij met zijn Kik. Armstrong, volledig hersteld, loste opnieuw schoten in rozen, met Luke David, Grace Elisabeth en Isabelle Rose als namen van the bull's eyes. Het mooie liedje was echter geen eeuwig leven beschoren.
(Die rechts geeft geen) Kik.
Bron: glamour.com
Showbizz Lance

Zijn volgende vlam bracht daar meteen verandering in. Sheryl Crow, I need you so, was Lance Armstrongs eerste wereldberoemde bijzit. Een nieuw mediakoppel was geboren. All Sheryl wanted to do, was have some fun en manlief had er een tijdlang geen probleem mee. Ze mocht zelfs bij een zoveelste Tourwinst-viering aanwezig zijn. Tot de wispelturige Texaan opnieuw zijn horizonten wou verruimen en Crow liet vliegen.

Sheryl mocht zelfs Lance's
gele trui aan.
Bron: eonline
Taylor. Niet te verwarren met Anna.
Bron: guestofaguest
Kate met Sheryl's afgewassen jurk.
Bron: stylebistro
De volgende bekende in de rij was actrice Kate Hudson, maar zelfs voor Lance Armstrong was hun relatie wel van heel korte duur. Na enkele maanden zwaaiden de twee reeds mekaar uit: hij haar in de armen van ene Eric Lindros en later van Matthew Bellamy van de rockgroep Muse, zij hem in de armen van Anna Hansen. Niet te verwarren met een van de drie zusjes Hanson. Bij Anna vond Armstrong zijn darts-passie terug. Zijn sublieme vogelpik-spel leverde hem andermaal twee rozen op, ditmaal Maxwell Edward en Olivia Marie geheten.

Wie wordt de man van Phaedra?

Afgaande op zijn ontroerparcours tot nog toe, verwachten de weercomputers binnen een jaar of twee opnieuw storingen voor Lance Armstrong, uitmondend in een lagedrukgebied. Phaedra Hoste bereidt zich reeds in stilte voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten